Uitbreiding WZC Eyckendael Riemst

Courtyard_logo

Draaischijf van ouderenzorg

In september 2009 werd Eyckendael Riemst geopend: een eerder klein woonzorgcentrum met 60 woongelegenheden en 3 bedden kortverblijf. In oktober  2017  verschijnen alweer bouwkranen voor de realisatie van een zeer gedifferentieerd aanbod:  a. 3 kleinschalige woningen waar telkenmale 7 bewoners met dementie verblijven; b. 14 klassieke rusthuisbedden; c. 9 serviceflats; d. Cado dagzorg.; en woonzorgkruispunt.  Eyckendael wordt hiermede een draaischijf van ouderenzorg waar zowel intramurale, semimurale als thuiszorgondersteuning wordt aangeboden. Dit laatste gebeurt in het woonzorgkruispunt waar de vzw een gericht aanbod zal uitwerken voor thuisverblijvende hoogbejaarden Riemstenaren.

Lees ook het Artikel

riemst-woonzorgkruispunt-standaard-19052014 (1)

 

 Categorieën:Beleidsnieuws, Riemst, Vzw

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: