Lancering kwaliteitsbevraging

IMG_2204Deze maand lanceren wij de tweejaarlijkse kwaliteitsbevraging en dit zowel in een papieren bevraging als online. De enquête omvat alle belangrijke domeinen die een impact hebben op het welzijn van onze bewoners.

Zo komen onder meer aan bod: “de zorgzaamheid van het personeel”, “de technische aspecten van de zorg”, “de uitvoering van de hygiënische zorg”, “het vrijetijdsaanbod”, “de kwaliteit van de maaltijden”, “zorg in dialoog’, “de infrastructuur en woonaspecten”.

De bevraging is in eerste instantie bedoeld voor onze bewoners, aan familieleden vragen wij de nodige ondersteuning te willen bieden. In deze bevraging worden ook enkele vragen gesteld  over de “ervaring” van eventueel storend gedrag van medebewoners met dementie. Dit is een bijzonder complexe aangelegenheid waarbij een evenwicht moet gezocht worden naar het welzijn en comfort van éénieder.

Wij zijn benieuwd naar het resultaat  wij via deze weg en andere kanalen (gebruikersraad) zullen terugkoppelen. De ambitie is alvast om de N.P.S.-score (het algemene tevredenheidscijfer) die wij  vorige maal kregen (8,5) te verbeteren.

De online versie per campus kan u hier raadplegen:

Andere bevragingen. Onze woonzorgcentra houden regelmatige enquêtes bij de gebruikers: evaluatie van kortverblijf, evaluatie van opname in de eerste 6 weken, kwaliteit van de levenseindezorg. De bekomen informatie wordt gebruikt voor bijsturing van het beleid daar waar nodig.Categorieën:Beleidsnieuws

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: