Zorgpartner “Assistentiewoningen Coosterveld” in Alken

coosterveld

Afgelopen vrijdag werd, onder ruime belangstelling,  het project “Coosterveld-groepering van assistentiewoningen” gelanceerd.  In het centrum van de deelgemeente Terkoest worden door Real Estate Steps een 20-tal assistentiewoningen gerealiseerd.  Steps tekent voor de infrastructuur, onze vzw staat in voor de service en dienstverlening via een zorgabonnement. Op onze website: http://www.begralim.be  schetsen wij de contouren van de taken die de zorgpartner opneemt, wat er verstaan wordt onder een ‘mandaat van terbeschikkingstelling’, wat de mogelijkheden maar ook de grenzen zijn van erkende assistentiewoningen. Dit is het derde project (naast Riemst, Stevoort) waarbij onze vzw optreedt als zorgpartner. Wij leggen ons dus toe op onze kerntaak: zorg- en dienstverlening en laten bouwinfrastructuur over aan derden. De detailplannen kan u raadplegen op de website: http://www.coosterveld.be.

 

 Categorieën:Beleidsnieuws, Hasselt, Vzw

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: