Een nieuwe spruit…. overname Juniperus serviceflatsresidentie Hasselt

20161026_050440000_ios

Juniperus – Witte Nonnenstraat Hasselt

Onze vzw neemt vanaf 01/01/2017 de uitbating over van de serviceflatsresidentie Juniperus, een erkende groepering van 39 assistentiewoningen. De exploitatie gebeurde tot op heden door de vzw Juniperus. Het Hasseltse OCMW, de huidige eigenaar, besloot recent tot de overdracht van de uitbating en tot de verkoop van het gebouwencomplex in de Witte Nonnenstraat. Anderhalf jaar onderhandelen krijgt dus een succesvolle afronding.  In 2032 zal onze vzw de eigendom verwerven van het volledige woningcomplex.

De overname van deze exploitatie (en later de eigendomsverwerving) is voor onze vzw een belangrijke strategische meerwaarde omdat dit project een ruimtelijke synergie vormt met de eigen assistentiewoningen en het woonzorgcentrum Sint Elisabeth (Segershuis) die nauwelijks 100 meter verder liggen. De comfortabele flats in de Juniperus residentie, variërend van oppervlakte van 50 tot 85 m², liggen in het hart van de stad Hasselt en wel tegenover het Jenermuseum. Deze unieke locatie laat toe dat de senioren zich maximaal kunnen integreren in het bruisende stadsleven en toch rustig wonen.Categorieën:Hasselt, In het nieuws, Uncategorized

1 reply

  1. Dikke proficiat voor deze vooruitgang ! Het zal de oudere mensen van Hasselt die zo graag in hun stad willen blijven zeker ten goede komen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: