Thuisbegeleiding voor personen met jongdementie (regio Hasselt)

puzzelstuk-familiegroep.jpgHet kleinschalig woonproject ’t Anker (woning voor zeven personen met jongdementie) in Tongeren, de tweemaandelijkse mantelzorgontmoeting in ’t Mantelzorghuis Jongdementie Hasselt (familiegroep Jongdementie in samenwerking met Alzheimer liga) zijn concrete initiatieven van onze organisatie voor deze bijzonder kwetsbare doelgroep. Wij voegen nu een derde luik toe: een thuisbegeleidingsaanbod in de regio HasseltOnze zorgcoach bezoekt u thuis met een gericht aanbod waarbij psycho- sociale ondersteuning centraal staat, zowel voor de persoon met dementie als voor degenen die zorg draagt. De zorgcoach, Lindsay Vanhaeren (bachelor verpleegkundige) zal ook de nodige informatie toereiken inzake het ziektebeeld en hoe u kan omgaan met de voornaamste symptomen.  Kortom, er is sprake van een individueel (gratis) begeleidingstraject (regio Hasselt, Zonhoven, Diepenbeek). In bijgevoegde infofolder kan u bijkomende informatie vinden: folder-thuisbegeleiding-jongdementieCategorieën:Beleidsnieuws, Hasselt, Mantelzorghuis jongdementie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: