Zorgpartner “Assistentiewoningen Steinvert” in Stevoort

Deze zomer (augustus 2016) start op de plek waar nu nog het oude gemeentehuis van Stevoort staat de bouw van residentie Steinvert. Het project brengt verschillende generaties samen onder één dak. Er komt een mine créche, een vijftal appartementen maar ook 20 assistentiewoningen.

De bouwpromotor/ontwikkelaar ‘Heco Projects’ tekent voor de infrastructuur, onze vzw staat in voor de service en dienstverlening die past bij een ‘erkende groepering van assistentiewoningen’. De opening van het complex is voorzien in het najaar 2017.  Vandaag werd het project officieel voorgesteld aan de pers. Aan de linkerzijde, naast de kerk, staat het nieuwe gebouw reeds ingetekend.

De ambitie reikt verder dan een serviceabonnement voor de bewoners, onze vzw beoogt hier tevens een experimenteel zorgkruispunt op te zetten voor de thuisverblijvende senioren die zich in een straal van 3 a 4 km van dit project bevinden. Kortom, wijkgerichte (intramurale) ouderenzorg komt zo tot stand.

Stevoort zicht v parking 070416

Hieronder kan u uitgebreide informatie vinden over dit project. Verdere informatie: patrick@vdv-vanderveken.be, 011/27 35 20

130068_Zorgwonen in Stevoort_20160407Categorieën:Beleidsnieuws, Hasselt, In het nieuws, Vzw

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: