Er is iemand jarig !!

image

 

Breng eens een oude vriend of een buur mee als je op bezoek komt.   Onze bewoners kregen tot voor kort een klein geschenkje bij hun verjaardag. Diensthoofd Els kwam met een interessant idee om voortaan de familie uit te nodigen met een lekker stukje taart …. Maar als tegenprestatie vragen wij om  een oude vriend of een buur meebrengen van de gevierde. Een rijk idee dat past in RESPECTvolle aandacht. Bewoners in een woonzorgcentrum blijven immers dikwijls verstoken van sociale contacten. Onze woonzorgcentra willen dit faciliteren door de familie hierop te attenderen. Goed 14 dagen voor de verjaardag wordt een uitnodigingskaart met deze boodschap ter beschikking gesteld.Categorieën:Hasselt, Kleine stappen maar betekenisvol, Riemst, Tongeren, Vzw

1 reply

  1. Een heel leuk voorstel. Zo kunnen de bewoners nog eens herinneringen ophalen. Het is ook een goed idee omdat dan eenzame ouderen, die nog thuis verblijven, kunnen zien hoe een rusthuis werkt. Zij hebben soms een verkeerd beeld hierover en staan daarom negatief tegenover een, in sommige gevallen, nodige opname.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: