“De zeven zekerheden”…

Werken met klantbeloften !!

In 2016 willen wij een ruime bevraging houden bij onze bewoners wat zij ‘echt belangrijk vinden’. Wij trachten deze input samen te brengen in een zevental ‘klantbeloften’. Het werken met klantbeloften is nieuw in de ouderenzorg en is aanvllend bij het werken met een kwaliteitssysteem. Met een klantbeloften werken wij in de diepte: niet de kwaliteitsmanager, de directie bepaalt wat belangrijk is maar wij beluisteren onze bewoner. Wij vatten aan met een aantal focusgroepen waarbij bewoners worden samengebracht en waarbij wij luisteren naar wat hij of zij te zeggen heeft. Hieronder enkele foto’s van de focusgroep in Tongeren.

image  imageCategorieën:Beleidsnieuws, Hasselt, Klantbeloften, Riemst, Tongeren, Vzw

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: