Muziek voor jong en oud…

imageEen jazz optreden, een vleugje klassieke muziek, een wondermooie harp, …  Ook in 2016 hebben wij, als enige Limburgse ouderenvoorziening,  een contract afgesloten met de stichting ‘Muziek voor jong en oud’. Deze stichting organiseert interactieve concerten in Nederlandse verpleegtehuizen. Het concept is simpel: studenten/alumini van het Conservatorium Maastricht, afdeling Muziek en orthopedagogische muziekbeoefening bieden voorstellingen aan met wisselende thema’s. Het publiek wordt uitgenodigd om canons te zingen of vanuit de zaal mee te doen met zitdansen. Bij klassieke muziek  is het rustig genieten. Kortom, een  breed scala van muziekstijlen en instrumenten in het repertoire zorgt ervoor dat voor iedereen er wel wat moois bij zit.  Het programma is afgestemd op de mogelijkheden van bewoners en is daarom zo uniek. Om deze reden hebben wij voor het derde jaar de stichting vastgelegd. Elke keer opnieuw worden wij verrast hoe onze bewoners genieten van dit optreden. Ook familieleden zijn welkom !! Categorieën:Hasselt, Riemst, Serviceflats Tongeren, Tongeren

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: