Zorgcoach voor serviceflats Tongeren

12047191_10206322192166577_368293051701745102_n (003)

Evy

Evy Vandoninck werd aangesteld als zorgcoach voor de serviceflatsbewoners van de campus Sint Jozef te Tongeren. Evy, bachelor geriatrische verpleegkunde, heeft een rijke ervaring in de ouderenzorg. Na haar werkzaamheden als laisonverpleegkundige op Gasthuisberg is  zij sinds 2011 verbonden aan het project ‘Geriatrische thuiszorg’dat onze vzw in Hasselt heeft uitgerold. De bewoners van de serviceflats kunnen voortaan met alle zorggerelateerde vragen bij Evy terecht die elke vrijdagvoormiddag aanwezig is.Categorieën:Serviceflats Tongeren, Vzw

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: