Gezellig tafelen… familie en bewoners samen…

image

Elke maand organiseren wij gezellig tafelen in Hasselt en Tongeren.  De planning kan u lezen op het luik ‘U komt toch ook?’ op deze blog. Het is ons daarbij niet zozeer te doen om het ‘tafelen op zich’ maar wel om de ontmoeting.  Wij bieden bewoners en familie de kans om mekaar in een ongedwongen sfeer aan tafel te ontmoeten, om bij een lekker glas wijn nog eens herinneren op te halen over hoe het vroeger er aantoe ging aan tafel. Wij nodigen in het bijzonder de jarige bewoners van de maand uit (die hun maatlijd trouwens gratis krijgen).  Het initiatief past in RESPECTvolle ouderenzorg waar wij contacten willen faciliteren (omdat onze bewoners nog slechts in geringe mate participeren aan het maatschappelijke leven). Categorieën:Hasselt, In het nieuws, Vzw

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: