Prezo… Kwaliteitssysteem

image.png Op systematische wijze werken aan kwaliteit

Het werken aan kwaliteitszorg vereist een kwaliteitssysteem, anders wordt weinig gestructureerd en blind gewerkt. Onze vzw heeft de keuze gemaakt om met het integraal kwaliteitssysteem PREZO te werken. Prezo helpt om de doelstellingen te bepalen rond zorgkwaliteit en deze ook concreet te plannen.

imageDit gebeurt aan de hand van zelfevaluaties, tevredenheidsmetingen en een 60-tal kwaliteitsindicatoren die regelmatig worden in kaart gebracht.  Omdat wij het werken aan RESPECTvolle ouderenzorg ernstig nemen werd ook een kwaliteitsmedewerker aangesteld die één en ander in goede banden moet leiden. Weny Colman, bachelor toegepaste psychologie, zal de teams hier begeleiden.

 

 Categorieën:Beleidsnieuws, Hasselt, In het nieuws, Riemst, Tongeren, Vzw

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: